13:08 / 23.04.2020.

Autor: P.F./Hina

Nema novooboljelih od koronavirusa u Zagrebačkoj županiji

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Do četvrtka do 11 sati evidentirano je 125 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, a u odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju.
U posljednjih 24 sata na području Zagrebačke županije nema novooboljelih od koronavirusa i ta brojka i dalje iznosi 125, a u odnosu na jučer sedam osoba više je izliječeno, izvijestio je Zavod za javno zdravstvo te županije.

Do četvrtka do 11 sati evidentirano je 125 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, a u odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju, što znači da u posljednjih 24 sata na području Zagrebačke županije nema novooboljelih.

U odnosu na jučer sedam osoba više je izliječeno, sveukupno njih 38, a tri su osobe umrle.

● Koronavirus - najnovije vijesti

● Đikić: Oprez, drugi val koronavirusa bi mogao biti pogubniji

Novo radno vrijeme COVID-19 ambulanti u Zagrebačkoj županiji

Zbog povoljnije epidemiološke situacije, a sukladnu Odluci Kriznog stožera Ministarstva zdravlja ukida se noćna smjena diljem Hrvatske u COVID-19 ambulantama, pa tako i u Zagrebačkoj županiji.

Tako će izdvojene COVID-19 ambulante Doma zdravlja Zagrebačke županije u Ivanić-Gradu, Samoboru i Velikoj Gorici raditi u jutarnjoj smjeni od 8 do 14 sati, te u popodnevnoj smjeni od 14 do 20 sati, priopćili su iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!