Nenad Periš: Važno mi je da znam razlog zašto je Matej otišao

13.04.2022.

14:51

Autor: HRT

Nenad Periš

Nenad Periš

Foto: HTV / HRT

Ni nakon više od tri mjeseca ne zna se što se dogodilo nestalom Mateju Perišu u Beogradu. S njegovim ocem Nenadom Perišom je razgovarala Mariola Milardović Perić. 

- Jutros sam razgovarao s policijom, kao i svaki dan, nema nikakvih informacija koje su važne za nekakvu promjenu načina slaganja mozaika. Matej još uvijek nije pronađen, rekao je.


Matejev otac se nedavno vratio u Split, da bude oslonac svojoj obitelji. Svaki dan komunicira sa srbijanskom policijom.


- Uvjerio sam se već niz puta da srbijanska policija uistinu želi riješiti ovaj slučaj. Profesionalno ga žele riješiti, nestao je čovjek na području Srbije koji nije pronađen, to je za njih profesionalni izazov, dodao je.


Jutros su mu potvrdili, govori, da i dalje rade na slučaju i da se potraga nastavlja.


Otkako je došao u Split, u Dunavu je pronađeno nekoliko tijela, odmah je o svemu obaviješten. Kaže da su to profesionalci, svoj dio posla odrađuju profesionalno.

Razgovarao je s Matejevim prijateljima, teško im je.

- Isključivo me interesira gdje se Matej nalazi, želim do toga doći, samo me istina može do toga dovesti. Samo mi je važno da znam razlog zašto je Matej otišao i da ga pronađu, živoga ili kako god bude. Realnost je realnost, moramo prihvatiti što god da bude, rekao je Nenad Periš.

Zamolio je sve koji išta znaju, da informacije dostave ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske ili Srbije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!