11:25 / 27.03.2019.

Autor: Hina/HRT

Neprilagođena brzina na motociklu stajala života zagrebačkog policajca

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Neprilagođena brzina uzrok je nesreće u kojoj je u utorak navečer u Zagrebu poginuo 32-godišnji policajac.
Neprilagođena brzina uzrok je nesreće u kojoj je u utorak navečer u Zagrebu poginuo 32-godišnji policajac, koji je službenim motociklom BMW preoštro ušao u zavoj te udario u metalnu zaštitnu ogradu, od nje se odbio te udario u metalni stup i poginuo na mjestu nesreće.

Zagrebačka policija u srijedu je izvijestila da je sinoć oko 19.10 32-godišnji službenik Ravnateljstva policije vozio policijski motocikl spojnim kolnikom autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom, odnosno prometnim krakom Zagreb-zapad.

Pri izlasku iz desnog zavoja na čvoru Jankomir, on je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor, naletio na metalnu zaštitnu ogradu od koje se odbio.

Vozač je potom pao i udario u metalni stup nosača zaštitne ograde, a motocikl je nastavio nekontrolirano klizati po cesti dok se nije zaustavio nakon naleta na ogradu sa suprotne strane ceste.

Policajac je poginuo na mjestu nesreće.

Očevid je obavila dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva, od 19.15 do 22.40 promet na spojnom kolniku autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom bio je obustavljen. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!