18:51 / 20.07.2019.

Autor: HRT

Nesreće i zastoji na cestama prema moru

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog više nesreća, u rano poslijepodne u Lici se stvorila kolona duga 20 kilometara.
Prvi je od četiri udarna turistička vikenda u samoj špici turističke sezone. Od ranog jutra velike gužve na autocestama prema moru. Zbog više nesreća, u rano poslijepodne u Lici se stvorila kolona duga 20 kilometara.

Teška prometna nesreća dogodila se na 158. km između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Zagreba. U nesreći su sudjelovala tri automobila, a poginuo je državljanin Austrije.Gužve su cijeloga dana i na gotovo svim graničnim prijelazima, Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali. Na ulasku u Hrvatsku najdulje se čekalo na Maclju. Od Kaštela u Istri kolona se protezala do Kopra. Na izlasku iz Hrvatske - gužva ipak manja.

I na čvoru Lučko, na izlazima sa zagrebačke obilaznice - stvarale su se kilometarske kolone. Slično se očekuje i sutra, a prema nekim iskustvima iz ove sezone, vozači mijenjaju navike pa bi gužve moglo biti i u ponedjeljak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!