Nestala maloljetnica vratila se kući

22.08.2023.

Zadnja izmjena 16:25

Autor: HTV/HRT

Lucija Celić

Lucija Celić

Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba / nestali.gov.hr

Policija je objavila da je obustavila potragu jer se 16-godišnja Lucija Celić iz Žaborića kod Šibenika - vratila kući. Djevojka se u nedjelju popodne iz obiteljske kuće udaljila u nepoznatom smjeru. 

Podaci o nestaloj 16-godišnjakinji objavljeni su na mrežnim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba. Policija zasad isključuje mogućnost kaznenog djela te moli za pomoć građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj.

- U ovom trenutku sva naša saznanja, informacije koje imamo i koje provjeravamo idu u pravcu da se osoba udaljila od kuće. Drukčiji je način kada mi imamo nekakav nestanak ili ako sumnjamo da je počinjeno nekakvo kazneno djelo, imamo drukčije mehanizme našega rada. U ovom slučaju, kažem sve informacije do kojih mi dođemo ili što nam dojave građani mi to provjeravamo. Kako dođemo do novih,idemo dalje. I ovim putem stvarno pozivamo sve građane. Fotografiju smo objavili već u medijima, bilo tko da ima nekakvu informaciju ili da negdje osobu koju potražujem vidi, neka nam se slobodno javi ili na naš broj 192 ili preko stranice NENO može pronaći email adresu i neka slobodno upiše nekakvu informaciju što ima i mi ćemo sve to provjeriti i uzeti u obzir i nastaviti našu potragu za maloljetnom osobom, rekao je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!