16:45 / 24.12.2020.

Autor: I.Z./Hina

Nezavisna lista Zagreb: Vrlo smo blizu dogovora s Možemo!

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL, arhiva

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Podsjetili su kako je Nezavisna lista Zagreb jedna od četiri stranke naručiteljice istraživanja javnog raspoloženja i ispitivanja momentalnih afiniteta građanki i građana za predstojeće lokalne izbore u Zagrebu.
Zastupnici Nezavisne liste Zagreb u Gradskoj skupštini Marijana Sumpor i Tihomir Milovac poručili su kako su vrlo blizu dogovora s grupacijom Možemo!, a svim sudionicima izborne utrke da su raspoloženi za fair play nadmetanje s utakmicom u programima i vrijednostima kandidata.

➡️ Tomašević: Odluka da ne idemo s SDP-om je racionalna
➡️ Maras: SDP je spreman za dogovor za lokalne izbore u Zagrebu

- Kako trenutačno stoje stvari, vrlo smo blizu kreativnog i uzbudljivog dogovora na podlozi krajnjeg međusobnog povjerenja, ravnopravnosti i odanosti zajedničkim snovima s grupacijom Možemo! okupljene oko saborskog i gradskog zastupnika Tomislava Tomaševića, priopćili su danas.

Marijana Sumpor i Tihomir Milovac kažu kako svim sudionicima izborne utrke javljaju da su raspoloženi za fair play nadmetanje s utakmicom u programima i vrijednostima kandidata, a ne "u zakulisnim igrama, podlostima i nasilju bilo kakvog tipa". Podsjetili su kako je Nezavisna lista Zagreb jedna od četiri stranke naručiteljice istraživanja javnog raspoloženja i ispitivanja momentalnih afiniteta građanki i građana za predstojeće lokalne izbore u Zagrebu, te sudionica svih faza pregovora oporbenih stranaka od centra lijevo.

Sumpor i Milovac ističu da potvrđuju "neuzdrmanu naklonost preobrazbi Zagreba u otvoren, razdragan i moderan urbani prostor" te da tim povodom i radosno široj javnosti prenose simpatije "toj ideji brojnih zagrebačkih nezavisnih listi s vrijednim anonimnim ali srčanim i smionim aktivistima". Svim Zagrepčankama i Zagrepčanima, kao i svim građanima Hrvatske zaželjeli su svako dobro u sljedećoj 2021., kako su rekli, "godini velikih nadahnuća, promjena i uzleta".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!