19:10 / 05.01.2018.

Autor: HRT

Noa se sam vratio kući - evo što nam je rekao

-

-

Foto: - / -

Pronađen je petogodišnji dječak Noa koji se oko 17.15 udaljio od svoje bake na Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Doznajemo da je pronađen u četvrti Sveti Duh.

Petogodišnji dječak Noa Črnelč pronađen je i na sigurnom je s roditeljima, izvijestili su iz zagrebačke Policijske uprave. Policija također zahvaljuje svima na brzoj reakciji i suradnji u potrazi za malim Noom.

Potraga za njim počela je nakon što se oko 17.15 odvojio od svoje bake na Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Pokušala ga je sama pronaći, a kad nije uspjela, pozvala je policiju. 

Dok se tragalo za dječakom, policija je  opisala kako je bio obučen i pozvala sve građane da odmah jave na tel. 192 bilo kakvu informaciju o njemu.

I dok je trajala potraga za njim, Noa je bio na putu svome domu. Kad je shvatio da je ušao u tramvaj u krivom smjeru, promijenio ga je i uz pomoć jedne putnice sišao na pravoj tramvajskoj stanici.

Za HRT-ov Dnevnik 3 Noa je opisao što je dalje radio...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!