Noćas gorjeli automobili na zagrebačkim Ravnicama i na otoku Ugljanu

30.04.2023.

Zadnja izmjena 12:31

Autor: HTV/HRT

Noćas gorjeli automobili na zagrebačkim Ravnicama

Noćas gorjeli automobili na zagrebačkim Ravnicama

Foto: HTV / HRT

Noćas nakon ponoći u Albrechtovoj ulici na zagrebačkim Ravnicama buknuo je požar na automobilima koji su bili na parkiralištu. Vatrogasci su požar brzo ugasili. Neslužbeno, oba su automobila u vlasništvu iste osobe.

Galerija
Noćas gorjeli automobili na zagrebačkim Ravnicama, Foto: HTV/HRT
Noćas gorjeli automobili na zagrebačkim Ravnicama, Foto: HTV/HRTNoćas gorjeli automobili na zagrebačkim Ravnicama, Foto: HTV/HRTNoćas gorjeli automobili na zagrebačkim Ravnicama, Foto: HTV/HRT

Na za sada neutvrđen način izbio je požar u kojem su oštećena tri osobna automobila i to automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 52-godišnjaka i marke Toyota zagrebačkih registarskih oznaka na korištenju kod 26-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid je u tijeku, izvijestili su iz PU zagrebačke.

U Kaliju na otoku Ugljanu noćas gorio automobil


U mjestu Kali na otoku Ugljanu noćas je gorio automobil njemačkih registarskih oznaka, izvijestila je u nedjelju zadarska policija dodajući kako je do požara došlo iz još neutvrđenih razloga.

Požar je izbio oko 1.10 sati, a vozilo je u vlasništvu 71-godišnjeg državljanina Njemačke.

Ozlijeđenih nije bilo, požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je očevid na mjestu događaja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!