07:59 / 14.11.2019.

Autor: T.V./HRT

Noćas u Zagrebu na 3 lokacije gorjelo 7 automobila

Osobno vozilo potpuno izgorjelo u Gradišćanskoj ulici (Foto: Robert Anic/PIXSELL)

Osobno vozilo potpuno izgorjelo u Gradišćanskoj ulici (Foto: Robert Anic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Noćas, između 3 i 4 sata, na tri lokacije u Zagrebu - na području Črnomerca u ulici Kajfešov brijeg i Gradišćanskoj ulici te na Trnju u Veslačkoj ulici - na zasad neutvrđen način planuo je požar na nekoliko vozila, objavila je policija.
Noćas, između 3 i 4 sata, na tri lokacije u Zagrebu - na području Črnomerca u ulici Kajfešov brijeg i Gradišćanskoj ulici te na Trnju u Veslačkoj ulici - na zasad neutvrđen način planuo je požar na sedam vozila, objavila je policija.

Na lokacijama Kajfešov brijeg 8 ugašen je požar kombi vozila u kojemu je vatra zahvatila i dva automobila u blizini. U Gradišćanskoj 26 gorio je osobni automobil, a na adresi Veslačka 28 gorjela su tri automobila i zatražena je pomoć cisterne za vodu.

Sva tri požara ugašena su brzom intervencijom Vatrogasne postaje Centar. U gašenju su sudjelovala 2 vatrogasna vozila i 9 vatrogasaca, objavio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Policijski službenici su na mjestima događaja te će tijekom dana biti obavljen očevid i utvrdit će se sve okolnosti koje su dovele do požara.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!