11:00 / 31.12.2020.

Autor: I.Z./Studio 4/IMS/HRT

"Noću spavam dva sata, bojim se novog potresa"

-

-

Foto: - / -

Gospođa Mirjana je kazala da joj se kuća tresla na sve četiri strane, te da su po krovištu padale cigle susjedne kuće.
HTV-ova reporterka Iva Magušić-Dumančić kazala je u emisiji "Studio 4" da je u Sisku još uvijek dramatična situacija. Rekla je da do centra grada treba poprilično vremena. Magušić-Dumančić je naglasila kako u Sisku i dalje podrhtava tlo, ali službe raščišćavanju ulice.

➡️ Potresi - najnovije informacije
➡️ U Glinu stigle prve mobilne kućice
➡️ Košuta: Gubitak materijalnog će se nadoknaditi, treba imati vjeru u bolje sutra
➡️ Potres 3,7 po Richteru kod Petrinje, osjetio se u Zagrebu  ➡️ Kuk: Niz naknadnih potresa trajat će duže vrijeme

HTV-ova reporterka razgovarala je s gospođom Mirjanom kojoj je uništena kuća. Ona je kazala da je potres od prije dva dana bio strašan, te da situaciju ne može još uvijek opisati.

- Treslo je na sve četiri strane, a cigle su padale na krovište sa susjedne kuće, rekla je Mirjana.

Istaknula je kako joj je na kući pukao i prozor, te je imala osjećaj kao da je propuh. Naglasila je kako je trenutno smještena kod sina, jer je njegova zgrada čvrsta.

Mirjana je kazala kako pojedine trgovine u Sisku rade i da ima pitke vode. Dodala je kako noću spava samo dva sata, jer je u strahu od novog potresa.

Mirjana je rekla da se nada da će u Novoj godini prestati podrhtavanje tla, te da će joj se osposobiti kuća da se može u nju vratiti bez straha.  Dodala je da očekuje statičara.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!