17:03 / 11.09.2020.

Autor: T.V./HRT

Nove Odluke Stožera civilne zaštite RH

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je danas, na prijedlog stožera civilne zaštite Zagrebačke, Virovitičko-podravske i Dubrovačko-neretvanske županije, donio tri Odluke.
Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je danas, na prijedlog stožera civilne zaštite Zagrebačke, Virovitičko-podravske i Dubrovačko-neretvanske županije, donio tri Odluke:

Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Zagrebačke županije Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Zagrebačke županije
Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Virovitičko-podravske županije Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Virovitičko-podravske županije
Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Dubrovačko-neretvanske županije
Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Dubrovačko-neretvanske županije
Odluci za područje Dubrovačko-neretvanske županije se produljuje rok primjene do 1. listopada 2020. godine, a Odluke za područje Zagrebačke i Virovitičko-podravske županije se primjenjuju od 14. rujna 2020. godine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!