15:20 / 08.05.2018.

Autor: B.S.LJ./HRT

Obersnel osjeća sram, a Bauk se poziva na principe

-

-

Foto: - / -

Riječki gradonačelnik, SDP-ov Vojko Obersnel komentirao je najnovije događaje u svojoj stranci.
Riječki gradonačelnik, SDP-ov Vojko Obersnel komentirao je najnovije događaje u svojoj stranci. Podsjetimo, neki od članova nezadovoljni su amandmanom Arsena Bauka na pravila o unutarstranačkim izborima, prema kojem se na čelne dužnosti ne bi mogli kandidirati oni koji nisu bili na 50 posto sjednica.

"Iskreno, moram priznati da polako počinjem osjećati sram nakon svega što se događa u SDP-u koji je uvijek bio ozbiljna politička stranka. Kolege koji ovo rade imaju naravno legitimitet jer su izabrani, stvarno je krajnje vrijeme da se upitaju jesu li svjesni što rade i kamo vode SDP", kazao je Obersnel.

Član predsjedništva SDP-a Arsen Bauk poziva se pak na svoj princip da ono što se dogodi na zatvorenim sastancima - "ostaje na zatvorenim sastancima". A posebno, kaže, nema običaj prepričavati reakcije drugih članova na zatvorenim sastancima. "Ja se sa svojim stranačkim kolegama ne raspravljam preko medija", rekao je.
 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!