Obitelji u potrebi pomoć donijela optimizam

19:33 / 19.12.2018.

Autor: Ana Anzulović/P.F./HRT

-

-

Foto: - / -

Obitelj Badovinec zahvalna je vatrogascima, susjedima, prijateljima i svima ostalima koji su sudjelovali u prikupljanju pomoći. Odazvao se i grad Sveta Nedjelja koji je organizirao prikupljanje pomoći, ali i smještaj.
Obitelj Badinovec iz Kerestinca kod Zagreba preksinoć je ostala bez krova nad glavom. Požar im je progutao kuću. Obitelji s četvero djece u pomoć su priskočili susjedi i prijatelji, ali i potpuni stranci. A oni - ne očajavaju. Unatoč svemu optimizam ih nije napustio.

Kada se dogodio kratki spoj zbog kojeg je planuo krov, u kući, srećom, nije bilo nikoga. Zahvalni su vatrogascima, susjedima, prijateljima i svima ostalima koji su sudjelovali u prikupljanju pomoći. Odazvao se i grad Sveta Nedjelja koji je organizirao prikupljanje pomoći, ali i smještaj. Sve će ovo, kažu, zajedno izgurati, a i ono što ih čeka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!