Objavljena imovinska kartica Urše Raukar

21.07.2021.

16:51

Autor: M.Š./HRT

Urša Raukar-Gamulin

Urša Raukar-Gamulin

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Urša Raukar-Gamulin, saborska zastupnica stranke Možemo!, koja je u klupama na Markovu trgu zamijenila novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, u vlasništvu je nekretnine čija vrijednost dostiže 6,3 milijuna kuna.

Ona je vlasnica kuće u središtu Zagreba sa stambenim prostorom od 280 četvornih metara, a ima i podrum od 60 kvadrata. Zemljište ima 2012 četvornih metara.

Raukar ima mjesečne prihode od otprilike 36 tisuća kuna neto. 

Kao saborska zastupnica zarađuje 15.791 kunu neto, ali mjesečno prima još 20.725 kuna, što je navedeno kao zarada od imovine i imovinskih prava.

Naime, prijavila je još dva mjesečna prihoda, jedan od 1907,93 kune i drugi od 18.724,16 kuna, te još jedan godišnji prihod od 93,03 kune. Za sva tri prihoda navela je da su od imovine i imovinskih prava.

Urša Raukar-Gamulin osim toga posjeduje i tri stana, dva poslovna prostora, vikendicu s pripadajućim zemljištem, šume te vinograd.

Također tu su i osiguranja imovine, kuće te kućanstva.

Suprug ove saborske zastupnice nije zaposlen, ali mjesečno prima 5754,75 kuna.

Cijelu imovinsku karticu možete pogledati ovdje

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!