10:21 / 25.10.2018.

Autor: I.H./Hina

Objavljeni detalji napada huligana kod NSK

-

-

Foto: - / -

U NSK su upali vičući "Tovari! Tovari! Dolje, Tovari!", a napad su nastavili u obližnjem kafiću 'Dalmatinka' u Paromlinskoj ulici.
Zagrebačka policija uhitila je jednog od napadača skupine koja je u srijedu navečer divljala po Zagrebu.

Kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice napali su 21-godišnjaka koji je ušao u predvorje knjižnice, a oni za njim. U predvorju knjižnice je 29-godišnjak fizički napao 21-godišnjaka, kojemu je pružena liječnička pomoć u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Policija je 29-godišnjaka odvela na kriminalističko istraživanje, dok se za ostalima intenzivno traga, potvrdili su u policiji.

Nešto kasnije, skupina nepoznatih počinitelja je oštetila ulazna vrata i inventar u kafiću na Trnju, a fizički su napali i 64-godišnjakinju. I njoj je pružena liječnička pomoć, a materijalna šteta zasad nije utvrđena, ističu u policiji. Mediji su pisali kako je skupina od desetak osoba bila zamaskirana i naoružana šipkama i palicama, a taj napad je nastavak obračuna navijača BBB i Torcide. U NSK su upali vičući "Tovari! Tovari! Dolje, Tovari!", a napad su nastavili u obližnjem kafiću 'Dalmatinka' u Paromlinskoj ulici.

Inače, zagrebačka policija u srijedu je izvijestila da je uoči nedjeljne utakmici NK Lokomotive i HNK Hajduka, koja je odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, spriječila navijački sukob.

Portal srednja.hr objavio je fotografije napadača kod NSK.

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!