12:32 / 01.12.2020.

Autor: P.F./Hina

Oboljeli od koronavirusa pokušao registrirati traktor

Foto: Pixabay, ilustracija

Foto: Pixabay, ilustracija

Foto: - / -

Zaposlenice u stanici za tehnički pregled u Svetom Ivanu Zelini prilikom započetkog postupka registracije utvrdile su da 56-godišnjak ima izrečenu mjeru samoizolacije zbog koronavirusa.
Zagrebačka policija provest će kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom koji je u ponedjeljak u stanici za tehnički pregled u Svetom Ivanu Zelini, unatoč izrečenoj mjeri samoizolacije, pokušao registrirati traktor.

➡️ 
U Mreži o mjerama protiv koronavirusa, kaznama i kontrolama
➡️ Sve o koronavirusu
➡️ Preminulo 75 osoba, 2900 novozaraženih

Policija je precizirala da su zaposlenice prilikom započetkog postupka registracije utvrdile da 56-godišnjak ima izrečenu mjeru samoizolacije koja je aktivna unazad nekoliko dana zbog njegovog pozitivnog rezultata na koronavirus.

Zaposlenice stanice su o svemu obavijestile policiju dok je 56-godišnjak otišao kući te će se nad njim, nakon izlječenja, provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je širio i prenosio zaraznu bolest.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!