10:39 / 14.05.2020.

Autor: HRT

Obrana Smiljane Srnec: Nisam kriva

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, arhiva

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Određeno je dopunsko psihijatrijsko vještačenje.
Na Županijskom sudu u Varaždinu jutros je nastavljeno suđenje Smiljani Srnec, optuženoj za ubojstvo sestre Jasmine u ljeto 2000. Pregledavana je i fotodokumentacija s očevida. Optužena je, vidno potresena i u suzama, u svojoj obrani rekla da nije ubila sestru. Rasprava je za danas završena. Određeno je dopunsko psihijatrijsko vještačenje.

- Časni sude, nisam kriva. Nisam ubila sestru. Voljela sam je i uvijek ću je voljeti, kazala je u suzama Smiljana Srnec. Poručila je kako ne želi biti žrtrva nečega što nije učinila, te da žrtve ne bi trebala biti ni njezina djeca.

Kazala je i kako je ostala bez sestre te da joj je jako teško.

- Još i sad sam pod lijekovima za smirenje, ona meni nedostaje od dana kada je nestala. S njom sam bila u jako dobrim odnosima. Slagale smo se, puno smo jedna drugoj pomagale. Voljela sam ju i uvijek ću je voljeti. Isto tako volim i svoje roditelje, volim i svoju obitelj, nikada nikome od njih ne bih naštetila na bilo koji način, ili naudila, nikako, kazala je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!