10:09 / 06.12.2019.

Autor: Vladimir Šetka/HRT

Obrovac: Preminula 26-godišnjakinja

-

-

Foto: - / -

Dvadesetšestogodišnja V.P. koja je godinama bez potrebnih kvalifikacija radila u liječničkoj ambulanti dr. Gorana Jusupa u Obrovcu, kasno sinoć je umrla.
Dvadesetšestogodišnja V.P. koja je godinama bez potrebnih kvalifikacija radila u liječničkoj ambulanti dr. Gorana Jusupa u Obrovcu, kasno sinoć je umrla. Kako doznajemo, oko 22 sata i 30 minuta hitnu pomoć pozvao je upravo dr. Jusup, jer je nesretnoj djevojci pozlilo.

Ubrzo nakon toga jedna je žena pozvala i policiju. No, 26-godišnjakinja je umrla prije dolaska hitne pomoći. Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije, koja će se obaviti u zadarskoj Općoj bolnici.

Dr. Jusup i 26-godišnja žena u medije su dospjeli ove godine. Dr. Jusup radio je u Domu zdravlja Obrovac, a zbog lažnog predstavljanja i potvrđivanja lažnih podataka te neovlaštenog nošenja znakovlja službene osobe, protiv 26-ogodišnjakinje bio je podnesen optužni prijedlog.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!