Od 1. studenog više cijene ulaznica za gradske bazene i klizališta u Zagrebu

31.10.2022.

11:17

Autor: Hina/HRT/V.G.

Bazen Svetice

Bazen Svetice

Foto: Tomislav Miletic / PIXSELL

Od utorka, 1. studenoga, u Zagrebu će poskupjeti ulaznice za gradske bazene i klizališta te posudba klizaljki, izvijestili su u ponedjeljak iz ustanove za Upravljanje sportskim objektima.


- I prije znatnijih poskupljenja energenata, usluga i materijala, cijene ulaznica nisu bile u skladu s velikim troškovima održavanja i upravljanja bazenima i klizalištima, istaknuli su iz te ustanove.

Podsjetili su da su cijene ulaznica za bazene u Zagrebu, u odnosu na cijene ulaznica u drugim gradovima, bile znatno niže te naglasili da se uvjeti boravka na bazenu neće mijenjati i da će korisnicima, uz kupljenu ulaznicu, bazeni i dalje biti dostupni cijeli dan.

Cijene ulaznica će, kažu, biti povećane minimalno. Objavili su izmjene cjenika usluga ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Sada će dnevne ulaznice za bazen za odrasle stajati 30,14 kuna, a dnevna ulaznica za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom 11,30 kuna.

Dnevna obiteljska ulaznica stajat će 75,35 kuna.

Za mjesečnu ulaznicu za odrasle trebat će izdvojiti 301,38 kuna, a za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom 165,77 kuna.

Ulaznica za gradska klizališta radnim danom te vikendom i blagdanom u prijepodnevnim terminima stajat će 22,60 kuna, u poslijepodnevnim terminima 30,14 kuna.

Posudba klizaljki radnim će danom te vikendom i blagdanom prijepodne iznositi 22,60 kuna, a vikendom i blagdanom u poslijepodnevnim terminima 30,14 kuna, stoji u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!