Od Splita do Zagreba sutra vozi i izvanredni vlak

27.02.2023.

22:03

Autor: I.B./Hina

Tračnice

Tračnice

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Na relaciji Split-Zagreb u utorak će, osim dva redovita vlaka, voziti i jedan izvanredni vlak s 135 mjesta, priopćili su večeras iz HŽ Putničkog prijevoza.

Dodatni izvanredni vlak, koji ima oko 135 mjesta, polazi iz Splita u 14,09 sati i stiže u Zagreb u 20,57 sati.

Osim njega, u utorak će prometovati i redoviti vlak koji iz Splita kreće ujutro u 8,14 sati, a na zagrebački Glavni kolodvor dolazi u 14,55 sati. Taj će vlak voziti u sastavu 6 vagona s oko 360 mjesta, priopćili su iz HŽ Putničkog prijevoza.

Dodatni vlakovi između dva najveća hrvatska grada uvedeni su nakon što su obilne količine snijega i jak vjetar zatvorile veliki dio cestovnih pravaca iz Dalmacije prema unutrašnjosti zemlje.

Na voznom redu je i redoviti vlak iz Zagreba prema Splitu, u dvostrukom sastavu s oko 270 mjesta. Iz Zagreba kreće u 15,19 sati te u Split dolazi u 21.40 sati. Vlak koji je u ponedjeljak vozio na spomenutoj relaciji bio je rasprodan, a na zagrebačkom Glavnom kolodvoru došlo je do velikih gužvi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!