19:11 / 14.11.2019.

Autor: Danijela Minić/Zoran Kukilo/HRT

Od sutra obvezno korištenje zimske opreme

-

-

Foto: - / -

Na zimskim dionicama cesta - od sutra je obvezno korištenje zimske opreme za sva motorna vozila, bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika.
Na zimskim dionicama cesta - od sutra je obvezno korištenje zimske opreme za sva motorna vozila, bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika. Zimsku opremu treba imati do 15. travnja sljedeće godine.

Na to je danas podsjetio i Stožer zimske službe grada Rijeke. 

Snijeg i led još se nisu uhvatili za riječke ceste. Stoga vam zimska oprema za grad od sutra neće trebati. No hoće ako se uputite na zimske dionice bez obzira na to što ni na njima još nema snijega i leda.


A za zimske uvjete na cestama spremni su i u Splitsko- dalmatinskoj županiji. U Cisti Provo održala se smotra ''Zimske službe'' Županijskih cesta Split.

Na smotri je tako izložen veći dio vozila i opreme kojima raspolaže Zimska služba Županijskih cesta, a posla im ni inače ne manjka. Jer, Splitsko - dalmatinska - prostorno je najveća hrvatska županija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!