11:00 / 26.08.2020.

Autor: V.K./Hina

Od uboda stršljena umro nepoznati muškarac

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Mlađi muškarac, pronađen mrtav u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Umro je od uboda stršljena.
Mlađi muškarac, pronađen mrtav u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Umro je od uboda stršljena, pokazala je obdukcija, a iako se njegov identitet još utvrđuje pretpostavlja se da je riječ o migrantu.

Kriminalističkim istraživanjem i provedenom obdukcijom u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru potvrđeno je da je pronađeni mlađi muškarac preminuo uslijed uboda stršljena od anafilaktičkog šoka, izvijestila je Vukovarsko-srijemska policija.

Mrtvo tijelo pronašao je policijski službenik vukovarsko-srijemske policije dok je bio izvan službe nakon što ga je na cesti Otok-Vrbanja zaustavio drugi muškarac koji je tražio pomoć.

Policajac je, prateći informacije koje mu je muškarac davao u obližnjem grmlju, kod kanala Brežica pronašao beživotno tijelo drugog muškarca zbog čega je odmah pozvao hitnu pomoć i policijsku ophodnju.

Liječnik je tada utvrdio smrt pronađenog muškarca i konstatirao da na njegovu tijelu nema tragova nasilja.

Za muškarca koji je dozivao u pomoć utvrđeno je da je afganistanski državljanin pa je nad njim proveden upravni postupak zbog nezakonitog prelaska državne granice, nakon čega je smješten u Prihvatni centar za strance u Tovarniku.

Preminuli muškarac star je oko 30 godina i u tijeku jer postupak utvrđivanja njegova identiteta.

Očevid je proveden temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!