22:34 / 30.10.2020.

Autor: Dnevnik3/HRT

Odgovor Milanoviću iz MORH-a

-

-

Foto: - / -

Za današnji dan Vlada RH nije zatražila Počasno-zaštitnu bojnu u 11 sati, priopćili su iz MORH-a.
Predsjednik Republike Zoran Milanović na zagrebačkom groblju Mirogoju položio je vijenac i zapalio svijeće kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja. Izrazio je žaljenje što mu se nisu pridružili ostali pripadnici državnog vrha uz sudjelovanje vojske. Ubrzo je stigla reakcija iz MORH-a.

➡️ Milanović o pozivu Plenkoviću: Šteta, opet sitno petljanje

- Odbacujemo netočne i neutemeljene tvrdnje da je na inicijativu Vlade RH planirano za danas sazivanje Počasno-zaštitne bojne kako bi Vlada obilježila blagdan Svihsvetih. Za današnji dan Vlada RH nije zatražila Počasno-zaštitnu bojnu u 11 sati, priopćili su iz MORH-a.

➡️ Milanović: Plenković se ponaša kao herojski zec
➡️ Plenković o Milanoviću: Kao da se piroman nastoji prerušiti u vatrogasca

- Očito je to netko želio izbjeći. Inače i ministar obrane je donio neku vrstu odluke, načelnik Glavnog stožera je donio zapovjed u čijem prilogu je naveden današnji dan u 11 sati. Ta zapovijed je stara dva dana. Dakle, ili su ministar i načelnik Glavnog stožera radili na svoju ruku, ili tu netko opasno mulja, poručio je jutros Zoran Milanović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!