Komemoracija za poginulog dragovoljca Emila Miftarevića

26.02.2023.

14:40

Autor: Vijesti/HRT/A.S.

Održana komemoracija za poginulog dragovoljca Emila Miftarevića

Održana komemoracija za poginulog dragovoljca Emila Miftarevića

Foto: HTV / HRT

U Kastvu je održana komemoracija za poginulog hrvatskog branitelja, dragovoljca Emila Miftarevića. Na misi je bio i ministar branitelja Tomo Medved, koji je još jednom zahvalio svima koji su branili Hrvatsku u Domovinskom ratu i za nju dali život.

- Ponosan sam na moje drage prijatelje hrvatske branitelje iz Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata s Kastva. Zahvaljujemo im što su me i danas pozvali ovdje kada se na poseban način iskazuje zahvala našim dragim poginulim hrvatskim braniteljima Emilu Miftareviću, Siniši Superini, ali i Bruni Prpiću i Renati Prpić, rekao je Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar branitelja.

- To moramo njegovati, moramo prenosit dalje. Moramo raditi na istini o Domovinskom ratu, da se nikada ne zaboravi, da prenosimo na mlađe, kazao je Marino Grbac, predsjednik UHBDR Kastav.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!