19:13 / 15.01.2018.

Autor: HRT

Održana sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na sjednici koja je počela u 17 sati čelnici stranke predvođeni premijerom Andrejom Plenkovićem razgovarali su o aktualnim političkim temama.
Danas je u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma održana sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a. Na sjednici koja je počela u 17 sati čelnici stranke predvođeni premijerom Andrejom Plenkovićem razgovarali su o aktualnim političkim temama.

"Dominirale su teme iz unutarnje politike i to aktualne. Razgovaralo se i o pripremi za nastavak saborskog zasjedanja, a premijer Plenković je najavio i svoje izvješće o radu Europskog vijeća", izvijestio je, među ostalim, Zoltan Kabok.

"Nije bilo nikakvih posebnih potresa, više su oni prisutni u komentarima nego u samoj stranci. Rasprava je otvorena, demokratska, vrlo jasno smo donijeli određene odluke. Župan Tomašević, nažalost, nije prihvatio sugestiju Nacionalnog vijeća i Predsjedništva, pa je stranka prošlog tjedna donijela prijedlog o njegovu bezuvjetnom isključenju koji je prihvaćen. Sve drugo funkcionira apsolutno normalno", rekao je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!