22:08 / 20.12.2018.

Autor: A. Marušić/A. Kolanović/HRT

Odvjetnik otkazao punomoć Daruvarcu

Foto: Radio Zadar

Foto: Radio Zadar

Foto: - / -

Čini se kako se slučaj koji je na noge podignuo javnost i naveo političare da reagiraju tek zahuktva. Daruvarac ima novog odvjetnika.
Odvjetnik Andrej Korljan otkazao je punomoć Darku Kovačeviću Daruvarcu, osumnjičenome da je brutalno pretukao djevojku u Zadru.

Puštanje na slobodu Darka Kovačevića Daruvarca, toliko je uznemirilo javnost da je i sjednica Vlade počela spominjanjem tog slučaja, a odvjetnika Korljana, prozivali su zbog zloupotrebe procesnog prava. On tvrdi kako otkazivanje punomoći nije s tim povezano.

- Dana 9. i 10. siječnja imam zakazanu glavnu raspravu na Županijskom sudu u Zagrebu u predmetu koji je meni uistinu jedan od prioritetnijih predmeta. Uskočke je nadležnosti s više okrivljenika i ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme, kazao je odvjetnik Andrej Korljan.

Kovačevića će braniti bivši zadarski sudac Boris Radman. Poznat je po suđenju u postupku za kornatsku tragediju. Čini se kako se slučaj koji je na noge podignuo javnost i naveo političare da reagiraju tek zahuktva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!