12:19 / 03.05.2020.

Autor: Dnevnik u podne/IMS/HRT

Okršaj vatrenim oružjem kod Čakovca

-

-

Foto: - / -

Sinoć se u vikendaškom naselju u Vulariji kod Čakovca dogodio okršaj vatrenim oružjem. Na prilaznom putu vikendici dvojica starijih muškaraca sukobila su se s 28-godišnjakom.
Sinoć se u vikendaškom naselju u Vulariji kod Čakovca dogodio okršaj vatrenim oružjem. Na prilaznom putu vikendici dvojica starijih muškaraca sukobila su se s 28-godišnjakom.U svađi je 28-godišnjak zapucao iz pištolja za lovačko streljivo, koji je nelegalno posjedovao, a 61-godišnjak je odgovorio hicima iz malokalibarskog pištolja. Povod je navodno nedavna provala u vikendicu starijeg muškarca, za koju je dvojac optužio mladića.

- 28-godišnjak je zadobio životno opasne ozljede, a i 63-godišnjak je teže ozlijeđen. Nalaze se u čakovečkoj bolnici. Provodimo kriminalističko istraživanje i očevid je još u tijeku. Uhićen je 61-godišnjak kojeg teretimo za pokušaj ubojstva, kažu u policiji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!