07:58 / 26.01.2019.

Autor: HRT

Olujni vjetar ometa promet

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog olujnih udara vjetra i zimskih uvjeta, za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutačno nema slobodnog cestovnog pravca u smjeru Dalmacije i obrnuto.
Zbog olujnih udara vjetra i zimskih uvjeta, za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutačno nema slobodnog cestovnog pravca u smjeru Dalmacije i obrnuto. Prema Rijeci i Istri smiju prometovati autocestom A6 Rijeka-Zagreb do čvora Delnice i dalje državnom cestom preko Gornjeg Jelenja (DC3), javio je HAK u 7.50.

Za sav promet zbog olujnog vjetra zatvorene su:
- A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca, Karina i Benkovca (DC50, DC27), a za dostavna vozila i autobuse državnim cestama preko Gračaca, Knina, Kistanja (DC50, DC1 i DC59), čvora Pirovac (A1) i obrnuto,
- Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene,
- državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54),
- državna cesta Dobroselo-Mazin-Bruvno (DC218),
- Paški most

Samo za osobna vozila otvorene su:
- autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica;
- državna cesta Gračac-Zaton Obrovački (DC27).

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) Senj-Karlobag zbog jakog vjetra promet je zabranjen za I. i II. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

U prekidu su katamaranske linije Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split.
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!