11:57 / 03.09.2019.

Autor: HRT/Hina

Olujni vjetar otežava promet

Ilustracija, foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ilustracija, foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su pojedini dijelovi hrvatskih prometnica.
Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Posedarje i Sveti Rok, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački, Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, te Paški most.

Obilazak za ostala vozila je preko Karina, Obrovca i Gračaca, odnosno starom cestom kroz Gorski kotar, izvijestio je u utorak, pola sata prije podneva Hrvatski autoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog, Krčkom mostu, autocesti A7 Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog bure u prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen. Ostali trajekti i katamarani plove redovito.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!