Olujno nevrijeme i mjestimice tuča zahvatili dijelove Karlovačke županije

21:08 / 21.06.2022.

Autor: Hina/HRT

Tuča

Tuča

Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL

Jaka kiša praćena olujnim vjetrom i mjestimice tučom poslije 18 sati zahvatila je dijelove Karlovačke županije, najviše uz granicu sa Slovenijom, javili su u utorak lokalni mediji, a iza 19 sati jače grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša zahvatili su i šire karlovačko područje.

Najprije je nevrijeme stiglo nad ozaljski kraj, a na području Ribnika, Žakanja i Netretića te na širem dugoreškom području padala je tuča veličine lješnjaka, objavio je portal Radio Mrežnica. Zbog nagle veće količine kiše došlo je mjestimice do bujica, navodi isti izvor.

Ravnateljstvo civilne zaštite RH objavilo je večeras da je oko 19 sati jače grmljavinsko nevrijeme s pojačanim vjetrom i obilnom kišom zahvatilo i šire karlovačko područje.

Županijski centar 112 Karlovac zaprimio je nekoliko dojava o srušenim stablima na prometnice. Za sada nije bilo dojava o štetama, navelo je Ravnateljstvo civilne zaštite na Twitteru.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!