Opomena svima bez ispita: kazna od 15.600 kuna

31.08.2020.

14:30

Autor: P.F./Hina

Ilustracija (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Ilustracija (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nesavjesni vozač zaustavljen je u četvrtak navečer na raskrižju Slavonske avenije i Ulice Siniše Glavaševića. Policijskom kontrolom utvrđeno je da vozi prije stjecanja prava, odnosno bez položenog vozačkog ispita.
Zagrebački vozač (29) koji je ponovno uhvaćen u vožnji bez položenog vozačkog ispita uhićen je i kažnjen s 15.600 kuna, izvijestila je policija.

Nesavjesni vozač zaustavljen je u četvrtak navečer na raskrižju Slavonske avenije i Ulice Siniše Glavaševića. Policijskom kontrolom utvrđeno je da vozi prije stjecanja prava, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

Obzirom da je i ranije u više navrata počinio isti prekršaj, policajci su ga uhitili i smjestili u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, nakon čega je prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Sud mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu 15.600 kuna, izvijestila je zagrebačka policija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!