Orešković: Budućnost Hrvatske da centar preuzme upravljanje državom

05.07.2020.

21:05

Autor: D.M./HRT

default error photo
Marijana Puljak iz stranke Pametno kazala je da je koalicija Stranka s Imenom i Prezimenom, Pametno i Fokus zadovoljna rezultatima izlaznih anketa.
Koalicija koju čine Stranka s imenom i prezimenom, Fokus i Pametno također je jedno od iznenađenja izbora. Dalija Orešković, koja će prema svemu sudeći postati saborska zastupnica - najavila je da nema govora o postizbornom koaliranju s HDZ-om.

- Klub zastupnika predstavljao bi nama jednu dobru podlogu da sve one dobre ideje, reforme koje zagovaramo, možemo bolje predstaviti našim biračima, i u prvom sljedećem izbornom ciklusu tražiti veću i snažniju podršku za njihovo provođenje, komentirala je za HRT Dalija Orešković iz Stranke s imenom i prezimenom, dodavši da je budućnost Hrvatske da centar preuzme upravljanje državom.Marijana Puljak iz stranke Pametno kazala je da je koalicija Stranka s Imenom i Prezimenom, Pametno i Fokus zadovoljna rezultatima izlaznih anketa.

Nadaju se da će se to pretočiti u tri mandata. Zahvalila je svim biračima koji su izašli na izbore. Uspjeli smo kroz kratko vrijeme iskomunicirati svoje poruke i vjerujem da će se to vidjeti na konačnim rezultatima. Ostaju pri svim reformama, nisu tu da budu ičiji žetončići, nastavit će i dalje u Saboru tražiti sve reforme za koje misle da su potrebne Hrvatskoj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!