Osijek broji 200 uboda u 15 minuta - krenulo zaprašivanje

28.05.2018.

21:57

Autor: Marina Gantar/D.M./HRT

default error photo
Intenzivni se tretmani provode svakih nekoliko dana po gradskim naseljima. Doznajemo bit će uvršteno i tretiranje iz zraka, ali iznad nenaseljenog područja.
Osječka su svakodnevica mreže na prozorima kuća i stanova, električni aparatići, različita sredstva koja se utrljavaju u kožu, pa čak i mreže na dječjim kolicima. U Osijeku se tretiranje komaraca redovito provodi od 1978. a građani nam kažu kako su najučinkovitiji redoviti avionski tretmani iznad grada. Gradska vlast je borbu s letećim napasnicima ove godine počela ranije nego inače.

Intenzivni se tretmani provode svakih nekoliko dana po gradskim naseljima. Doznajemo bit će uvršteno i tretiranje iz zraka, ali iznad nenaseljenog područja. Problem su netretirana područja oko grada i tu 'se mjeri' od 50 pa čak i do 200 uboda u 15 minuta. Osijek si je zadao granicu od 15 uboda u 15 minuta. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!