14:14 / 12.02.2020.

Autor: D.M./HRT/Hina

Otkazano putovanje ravnatelja u New York

Foto: ilustracija, Pixabay

Foto: ilustracija, Pixabay

Foto: - / -

Na putovanju su ravnatelji, prema pisanju medija, jedan dan trebali provesti u posjetu srednjoj školiu, a ostale dane u razgledavanju New Yorka.
Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak potvrdila je da je otkazano sedmodnevno studijsko putovanje u organizaciji Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja u New York. Na putovanju su ravnatelji, prema pisanju medija, jedan dan trebali posjetiti newyoršku srednju školu, a ostale dane proveli bi u razgledavanju grada, na krstarenju, u kupovini...
 
- Kada smo to saznali tražili smo očitovanje svih škola i ravnatelja. Ako je tako kako mediji prenose, to je nedopustivo. Treba vidjeti radi li se o privatnome ili službenome putu. Tu su onda i razlike koje ćemo mi provjeriti i vidjeti što s time, rekla je ministrica Blaženka Divjak novinarima ispred Banskih dvora. Dodala je kako je u međuvremenu dobila poruku od predsjednice Udruge Hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja Suzane Hitrec da se od puta odustaje.Obavijest o otkazivanju putovanja objavljena je i na mrežnim stranicama Udruge.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!