15:52 / 15.02.2021.

Autor: HRT

Otvoreno o cijepljenju

Informativni program

Informativni program

Foto: Otvoreno / HRT

Ne propustite Otvoreno u 22 sata na Prvom programu. Dok se čeka dolazak veće količine cjepiva u Hrvatsku, postavlja se pitanje: hoće li sa zakašnjenjem donesen naputak o postupanju s viškom doza u načetoj bočici spriječiti cijepljenje preko veze?

video thumb

Kad stignu te veće količine, kako će se provoditi masovno cijepljenje? Kakvu će ulogu imati obiteljski liječnici? Budući da je Vladin cilj da se što brže cijepi što više građana, je li došlo vrijeme da se okrenemo ruskom i kineskom cjepivu?

 Danas su na snagu stupile ublažene epidemiološke mjere - treba li, s obzirom na pojavu zaraznijih mutacija virusa, strahovati od ponovnog povećanja broja oboljelih?

Pitamo vas: Da ste u mogućnosti, biste li se cijepili preko reda?

Gosti urednika i voditelja Branka Nađvinskog su:

- prim. dr. sc. Marija Bubaš, dr. med., pomoćnica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

- Nataša Ban Toskić, dr. med. spec. obiteljske medicine, predsjednica Komore liječnika obiteljske medicine

- prof. dr. Ozrena Polašek, pročelnik Katedre za javno zdravstvo i voditelj Centra za globalno zdravlje Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu

- prof. prim. dr. sc. Ivo Ivić, dr.med., predstojnik Klinike za infektologiju KBC Split

mr. Dobrica Rončević, dr.med., voditelj Epidemiološkog odjela Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije

Sudjelujte u emisiji! Svoje komentare i pitanja napišite na našoj Facebook stranici. Neke od njih objavit ćemo i prokomentirati s gostima u studiju. 

Napomena:
Komentiranjem ove objave smatramo da prihvaćate našu Izjavu o zaštiti privatnosti koju možete pročitati OVDJE.

Emisiju možete pratiti i preko hrti.hr, a emitirana izdanja pronaći u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!