16:09 / 21.12.2021.

Autor: HRT

Otvoreno o pandemijskim mjerama

Damir Smrtić

Damir Smrtić

Foto: Otvoreno / HRT

Ustavni sud donio je odluku da su COVID potvrde u sustavu zdravstva i socijalne skrbi u skladu s Ustavom. Odbio je i prijedloge za ocjenu ustavnosti vezano za ovlasti Stožera civilne zaštite, obvezno testiranje zaposlenika u zdravstvu i socijalnim službama te za posebne mjere prilikom primanja pacijenata. Most, pak, tvrdi da je skupio potpise za referendum. Točan broj objavit će u četvrtak. Ne propustite emisiju Otvoreno večeras na Prvom programu u 22 sata!

U emisiji urednika i voditelja Damira Smrtića gostuju:

Nikola Grmoja, saborski zastupnik (Most),
Mišel Jakšić, predsjednik Odbora za pravosuđe Hrvatskoga sabora (SDP),
Milorad Pupovac, saborski zastupnik (SDSS),
Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a,
doc. dr. sc. Mato Palić, Katedra ustavnog i europskog prava Pravog fakuleta u Osijeku.

video thumb

Pitamo vas: Hrvatska, među državama članicama EU-a, ima najliberalnije mjere. Jeste li za njihovo pooštravanje ili ublažavanje?

Sudjelujte u emisiji! Svoje komentare i pitanja napišite na našoj Facebook stranici. Neke od njih objavit ćemo i komentirati s gostima u studiju.

Napomena: Komentiranjem ove objave smatramo da prihvaćate našu Izjavu o zaštiti privatnosti koju možete pročitati OVDJE.

Emisiju možete pratiti i preko hrti.hr, a emitirana izdanja pronaći u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!