Otvoreno o turističkoj sezoni

04.07.2022.

15:57

Autor: HRT

Damir Smrtić

Damir Smrtić

Foto: Otvoreno / HRT

Turistički "bum" u Hrvatskoj! Na Jadranu je u ovom trenutku gotovo 600 tisuća stranih turista. Naplaćeno je više cestarina nego u prvih šest mjeseci rekordne pretpandemijske 2019. No, nije samo more hit. U Gorskom kotaru očekuju rekordnu turističku sezonu. Strategijom razvoja održivog turizma planira se odmak od koncepta "sunce i more" te je cilj razviti cjelogodišnji turizam. Među njima je i onaj zdravstveni. Ne propustite emisiju Otvoreno u 22 sata na Prvom programu HTV-a.  

video thumb

U emisiji urednika i voditelja Damira Smrtića gostuju:

Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta,

Sean Lisjak, predsjednik udruženja marina HGK, 

Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Primorsko-goranske županije, 

doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, ravnatelj Doma zdravlja Primorsko-goranske županije i predsjednik klastera zdravstvenog turizma Kvarnera,

Nenad Nizić, predsjednik grupacije Stories - Croatian Unique Hotels.

Pitamo vas: Vjerujete li da će ovogodišnja turistička sezona biti bolja od one 2019.?

Sudjelujte u emisiji! Svoje komentare i pitanja napišite na našoj Facebook stranici. Neke od njih objavit ćemo i komentirati s gostima u studiju.

Napomena: Komentiranjem ove objave smatramo da prihvaćate našu Izjavu o zaštiti privatnosti koju možete pročitati OVDJE.

Emisiju možete pratiti i preko hrti.hr, a emitirana izdanja pronaći u videoteci multimedijske usluge HRTi.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!