16:24 / 24.04.2021.

Autor: Ana Papec/V.K./Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Patafta: Varaždinci zaslužuju bolji standard

Davor Patafta

Davor Patafta

Foto: Ana Papec/Regionalni dnevnik / HRT

Dan nakon što ga je Vrhovni sud RH pravomoćno oslobodio krivnje za slučaj "bale" i POS, varaždinski poduzetnik i čelnik Lige za Varaždin Davor Patafta objavio je kandidaturu za gradonačelnika Varaždina. Smatra da Varaždinci zaslužuju bolji standard i veća primanja te je najavio da će mu glavni zadatak, ako dobije priliku, biti zbrinjavanje baliranog otpada u Brezju i pokretanje poduzetničke zone.


- U 2 godine mogu napraviti nešto u ovome gradu, što političari ne mogu 20 godina napraviti i zato sam se kandidirao kako bi pomogao da se to  pokuša riješiti, da nestane sve ovo iza nas, ovo smeće koje je tu već 15 godina i da se to sve očisti, da se pozovu investitori, a ne da ih se čeka, nego da ih se nađe, ali ozbiljni investitori koji će dići prosječnu plaću Varaždina, naglasio je Davor Patafta, kandidat za gradonačelnika Varaždina.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!