17:20 / 03.05.2021.

Autor: Lucija Judnić/Vijesti u 17/IMS/HTV/HRT

Pavičić Vukičević: Itekako prikazujemo svaku kunu

Jelena Pavičić Vukičević

Jelena Pavičić Vukičević

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Obnašateljica dužnosti zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i kandidatkinja stranke Milan Bandić 365 odgovorila je na prozivanje Zvonimira Troskota, kandidata MOST-a za gradonačelnika.

Podsjetimo, on je svoje protukandidate pozvao da prikažu izvore financiranja kampanje, aludirajući na to da su vladajući u Zagrebu povezani s prodajom gradskog zemljišta po niskim cijenama.


- Svaka politička stranka, a ja predstavljam Stranku rada i solidarnosti, objavljuje svoja financijska izvješća, i sve ono što smo trošili u toj predkampanji bit će pokazano u njima, druga je tema kako to rade nezavisni kandidati. Znači, kod nas koji smo stranački kandidati koji podliježemo svim propisima u RH, mi itekako pokažemo svaku donaciju, svaku uplaćenu članarinu, svaku kunu, kako smo je uprihodovali i kako smo je trošili, kazala je Pavičić Vukičević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!