11:09 / 13.03.2021.

Autor: HRT

Pavičić Vukičević: Legalno zaposleni u Holdingu ne trebaju biti zabrinuti za radna mjesta

Jelena Pavić-Vukičević

Jelena Pavić-Vukičević

Foto: Intervju tjedna / HR/HRT

U emisiji Intervju tjedna, urednice Jasmine Popović, Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba, rekla je da, što se tiče istrage glede gradonačelnika, institucije rade svoj posao, ali kako je na njoj posebna odgovornost s obzirom na to da obitelj Milana Bandića moli da se sačuva dostojanstvo pokojnog gradonačelnika.


Na pitanje što može učiniti kao obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba prije izbora, Pavičić Vukičević je rekla kako ima potrebu reći da je bacanje lošeg svjetla na pokojnog gradonačelnika i bacanje lošeg svjetla na njegov tim, pa tako i na nju.

- Imam potrebu pokazati što smo sve radili, imam potrebu pokazati projekte koji su istinska preobrazba grada, naglašava.

Na pitanje jesu li ljudi mogli dobiti posao preko poznanstava Milana Bandića, Pavić- Vukičević je rekla da je to tako da bi se vidjelo na izbornim rezultatima. Kako je rekla, stranka postiže dobre rezultate samo na lokalnim izborima.

- Ja to ne mogu prihvatiti. Svi oni koji su na legalan način zaposleni u Holdingu ne trebaju se brinuti za svoja radna mjesta, naglasila je.

Što se tiče koaliranja,  Pavić- Vukičević je rekla kako će se to dešavati samo „projektno” te da je naučila kako se to radi.

- Mi smo svi ovdje da pružimo najbolje svojim građanima, rekla je.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!