12:21 / 07.03.2019.

Autor: Tatjana Munižaba/E.L.S./HRT

Pavliček: Ujedinjenje suverenističkih snaga nema alternativu

-

-

Foto: - / -

Održana je konferencija za novinare Hrasta - Pokreta za uspješnu Hrvatsku na kojoj se govorilo o proširenju potpore platformi za europske izbore "Hrvatski suverenisti".
U Saboru je konferenciju za novinare održao i zastupnik Hrvoje Zekanović. I to da bi predstavio, kako je rekao, tri ugledne osobe koje će nakon građanskih inicijativa "Istina o Istanbulskoj" i"Bedem ljubavi" na europskim izborima podržati platformu "Hrvatski suverenisti".

Među potpisnicima"Povelje o suradnji" s HRAST-om i Hrvatskom konzervativnom strankom Ruže Tomašić od danas je i bivši HSP-ov saborski zastupnik Pero Kovačević.

- Koliko god se pojedinci trudili pa čak i s takozvanog desnog spektra onemogučiti ujedinjenje svih suverenističkih snaga, u tome neće uspjeti, jer ono jednostavno nema alternativu - poručio je Marijan Pavliček, predsjednik HKS-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!