Penava potvrdio da se susreo s Plenkovićem

21.09.2019.

17:10

Autor: HRT

default error photo
Bio sam u Vinkovcima, ali nismo pričali o tome i ne bih sada kvario time ovaj momenat, rekao je kratko Penava novinarima kazavši kako je to bio običan susret njega i premijera "bez obaveznih tema".
Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava potvrdio je da se sinoć u Vinkovcima susreo s predsjednikom Vlade i HDZ-a Andrejom Plenkovićem i razgovarao s njim, ali ne i o odluci Ustavnog suda o potrebi proširivanja prava Srba u Vukovaru.

- Bio sam u Vinkovcima, ali nismo pričali o tome i ne bih sada kvario time ovaj momenat, rekao je kratko Penava novinarima kazavši kako je to bio običan susret njega i premijera "bez obaveznih tema".

Na pitanje novinara, podržava li kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović kazao je kako je spreman njezinoj kandidaturi dati svu moguću osobnu podršku i podršku kao gradonačelnik Vukovara.

Pokraj Gradske tržnice u Vukovaru u petak je otkriven spomenik Gong svjetskog mira, autora akademskog kipara Ante Sardelića Kraljevića čime je Vukovar postao 50 grad u svijetu obogaćen tim simbolom trajnog mira.

Vukovarski gradonačelnik na pitanje novinara kazao je kako nema dvojbe kome će dati potporu na predsjedničkim izborima.Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!