Penava: Teze su se izokrenule

21.05.2020.

12:12

Autor: Dnevnik u podne/IMS/HRT

default error photo
Komentirao je izjave ministra Medveda te ostalih članova HDZ-a, a osvrnuo se i na svoj politički put te suradnju sa Škorom.
Prilikom obilaska radova na komunalnoj infrastrukturi vukovarski gradonačelnik Ivan Penava istaknuo je da je Vlada trebala financirati te radove, no da će teret pasti na Grad.

Penava i svi vukovarski gradski vijećnici izlaze iz HDZ-a
Plenković: Penavin odlazak je njegov odabir
Pecnik: Penava će plesati četiri ljeta

Komentirao je jučerašnje izjave ministra Tome Medveda te ostalih članova HDZ-a, rekavši da su se teze izokrenule i da će Vukovarci na izborima odlučiti komu će vjerovati. Osvrnuo se i na svoj politički put te suradnju s Miroslavom Škorom.

- Ono što znam, da ću se zalagati za one stvari o kojima sam govorio. I kada sam razgovarao sa Škorom nisam ga trebao uvjeravati. On je prihvatio to kao nužan preduvjet a to je da se stvari iz prošlosti moraju riješiti, da jedan popis stanovništva mora biti popis stanovništa, ništa više ili manje od toga. Ako vas je u kući troje - da vas bude troje a ne jedan ili deset, kazao je Ivan Penava kojemu je je koalicija s SDSS-om neprihvatljiva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!