10:42 / 14.12.2020.

Autor: HRT

Peović o dnevnom redu u Saboru te koalicijskim pregovorima

-

-

Foto: - / -

Katarina Peović, saborska zastupnica iz Radničke fronte, izjavila je novinarima kako je "loše da se točke na dnevni red stavljajućih ih u zadnji čas" te da su tada zastupnici nepripremljeni za rasprave.
Katarina Peović, saborska zastupnica iz Radničke fronte, izjavila je novinarima u Saboru kako je "loše da se točke na dnevni red stavljajućih ih u zadnji čas". Kazala je i da fokus te stranke nisu pregovori o koalicijama,  već politike za narodnu većinu.

➡️ Sabor: Zastupnici o amandmanima na ranije raspravljene zakone 

-
Netransparentnost dnevnog reda dovodi do toga da se za nekoliko tema pripremate samo dan prije. Ovaj tjedan će nam biti tema stambeni krediti, najavila je.

Uz dnevni red, vladajući pokušavaju i malverzacijama s procedurama, ušutkati opoziciju, izjavila je Peović i dodala da je i HNB već kazao da APN-ovi krediti dižu cijenu stanova.

Peović je govorila o tome da će Radnička fronta "i dalje govoriti o problematičnim pitanjima u Hrvatskoj, a ne o tome tko će s kim ići i s kim će pregovarati".

- Naravno vodit ćemo pregovore o koalicijama, potporama, ali to nije središte interesa Radničke fronte. Nama su najvažnije politike za narodnu većinu, naglasila je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!