12:39 / 28.11.2018.

Autor: HRT

Pernar: Ako nisam smio primiti sat, poklonit ću ga teatralno

-

-

Foto: - / -

Izjavio je kako će se, ukoliko Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa zaključi da se dar nije smio primiti, sata odreći.
Nakon što se zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku pohvalio satom vrijednim nekoliko tisuća eura, koji mu je darovao  katarski emir Tamim bin Hamad al Thani, danas je izjavio kako će se, ukoliko Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa zaključi da se dar nije smio primiti, sata odreći.

"Ako oni smatraju da bi katarski emir htio na takav način utjecati na volju mene kao saborskog zastupnika, odnosno de facto me potkupiti... Ako smatraju da je na tu razinu pao, neka kažu - 'Gospodine Pernar, mi sumnjamo da bi se na taj način utjecalo na vas'. Ja im dajem taj sat, poklonit ću ga teatralno", poručio je.Pernar se novinarima obratio na Dolcu, gdje je Živi zid govorio o novim zakonima vezanih uz fiskalizaciju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!