16:43 / 11.05.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT

Petar Baranović predstavio dio programa za gradonačelnika Šibenika

Petar Baranović

Petar Baranović

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Dio programa kandidata reformista, HSU-a i HNS-a za šibenskoga gradonačelnika Petra Baranovića su bolja skrb za najstarije stanovnike, povratak proizvodnje u Šibenik te izgradnja poljoprivredne infrastrukture. 

Smatra da su civilizacijska sramota liste čekanja za jedini dom za starije i nemoćne u Šibeniku kao i stanje u starom dijelu grada i pojedinim školama. Ispred stare škole u Ražinama naglasio je da aktualna gradska vlast, iako za gradnju nove škole već 7 godina ima lokacijsku dozvolu, novac troši na turske šatore i video nadzor grada. 

- Da postavljanje takvih projekata ispred ovakvih nužnih projekata nije odraz ozbiljne i promišljene politike i u tom pogledu obraćam se građanima ovog grada da dobro promisle kako će glasati na sljedećim izborima, govori Petar Baranović, kandidat koalicije Reformista, HSU-a i HNS-a za gradonačelnika Šibenika. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!