22:28 / 10.03.2020.

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Plenković i Kovač obilaze stranačke baze diljem zemlje

-

-

Foto: - / -

Još je pet dana do unutarstranačkih izbora u HDZ-u. Suprotstavljeni timovi svakodnevno obilaze stranačke baze diljem zemlje.
Još je pet dana do unutarstranačkih izbora u HDZ-u. Suprotstavljeni timovi svakodnevno obilaze stranačke baze diljem zemlje.

Andrej Plenković sa suradnicima je obišao Benkovac, Zadar i Škabrnju, gdje mu se pridružio i umirovljeni general Ante Gotovina koji mu je dao potporu.

Zanimljivo, na skupu u Zadru sudionici nisu sjedili jedni pored drugih. Razlog je oprez zbog koronavirusa.

- Ja sam uvjeren da ćemo svi skupa dobiti povjerenje članica i članova HDZ-a jer je HDZ-u potrebno i jedinstvo, jasan smjer i vizija. Smjer se nastavlja na postignućima u protekle 4 godine koja smo učinili i za stranku i za Hrvatsku u svim područjima, rekao je Plenković.

Tim Mire Kovača posjetio je Rijeku.

- Želimo promijeniti Hrvatsku, a za to je potreban jak HDZ. Ne može HDZ biti kao glavni element u Vladi koja ovisi o ostacima Kukuriku vlade iz mandata gospodina Milanovića, poručio je Kovač.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!