18:10 / 25.07.2021.

Autor: B.A./HRT

Plenković u Brodu: Učinit ćemo sve da pomognemo unesrećenima

Andrej Plenković

Andrej Plenković

Foto: HTV / HRT

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je posjetio slavonsko-brodsku bolnicu u kojoj su smješteni ozlijeđeni u jutrošnjoj prometnoj nesreći, u kojoj je poginulo desetero ljudi. Večeras u Brodu očekuje i premijera Kosova Albina Kurtija i njegove ministre.

- Hrvatska Vlada i sve službe učinit će sve da pomognu unesrećenima. Samo je jedan od ozlijeđenih trenutno u Zagrebu, svi ostali su smješteni ovdje u bolnici u Slavonskom Brodu ili u jednom pansionu ovi koji nisu ozlijeđeni, rekao je Plenković te dodao kako dugi niz godina nismo imali ovako veliku prometnu nesreću.

P
oručio je da će pomoći sa svime što bude potrebno, od troškova boravka, do organizacije sukcesivnog nastavka puta prema Kosovu, jer neće svi pacijenti moći otići iz Broda u isto vrijeme. Sve ćemo pomoći što god treba, rekao je premijer. 

Premijer je u bolnici u Slavonskom Brodu obišao ozlijeđene i zahvalio svim službama koje su izvrsno reagirale i pružile medicinsku pomoć i smještaj. Još je jednom obiteljima stradalih te kosovskim vlastima i narodu izrazio sućut, a svim ozlijeđenima zaželio uspješan oporavak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!