13:54 / 02.01.2021.

Autor: T.D./Hina

Plenković: Na dan žalosti s velikom tugom odajemo počast žrtvama potresa

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik Vlade izrazio je zahvalnost na velikom zajedništvu koje je iskazao hrvatski narod, kao i na velikoj pomoći brojnih država.
Predsjednik Vlade Andrej Plenković poručio je da se na dan žalosti s velikom tugom prisjećamo žrtava razornog potresa i odajemo im počast. Pohvalio je veliko zajedništvo koje je pokazao hrvatski narod. ➡️Posljedice potresa u Hrvatskoj - informacije iz minute u minutu ➡️Dan žalosti u Hrvatskoj

- Na dan žalosti s velikom tugom prisjećamo se i odajemo počast žrtvama razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. U mislima i molitvama smo s njihovim obiteljima i najbližima, kojima izražavamo sućut i solidarnost cijelog hrvatskog naroda, napisao je premijer na Twitteru.Predsjednik Vlade izrazio je zahvalnost na velikom zajedništvu koje je iskazao hrvatski narod, kao i na velikoj pomoći brojnih država.

- Nastavit ćemo pomagati unesrećenim koji su ostali bez svoga doma. Ono što je srušeno obnovit će se i izgraditi, poručio je premijer Plenković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!