15:01 / 31.08.2018.

Autor: Hina/HRT

Plenković: Nećemo tolerirati Milinovićevo ponašanje

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Premijer Andrej Plenković izjavio je u petak da su istupi člana Predsjedništva HDZ-a i ličko-senjskog župana Darka Milinovića neozbiljni i neodgovorni te da nema šanse da se u HDZ-u takvo što tolerira.
Premijer Andrej Plenković izjavio je u petak da su istupi  člana Predsjedništva HDZ-a i ličko-senjskog župana Darka Milinovića neozbiljni i neodgovorni te da nema šanse da se u HDZ-u takvo što tolerira.

Podsjetio je kako je na Predsjedništvu HDZ-a jučer donesena odluka  o pokretanju stegovnog postupka protiv Milinovića te dodao da je sada stvar na Časnom sudu da odluči.

"Što se mene tiče, vrlo dobro znam kuda vodim Hrvatsku i HDZ. Tko se želi ponašati u skladu s najvišim standardima, izbjegavati ovakve nepotrebne situacije kakva je bila prije dva dana - dobro je došao, a onaj tko misli da se može komunicirati na neki drugi način - za to mora snositi posljedice", rekao je Plenković u izjavi novinarima u Dubrovniku.

Otkad je predsjednik HDZ-a iz stranke je bio izbačen samo Alojz Tomašević, i to zbog vrlo ozbiljnih optužbi, podsjetio je.

Ovo sad s Milinovićem ocijenio je nepotrebnim i neozbiljnim te poručio kako nema ni teoretske šanse da se takvo što tolerira.

Upitan za osipanje većine u Saboru, rekao je da nema problema "s bilo kojom vrstom scenarija".
 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!